15 Haziran 2012 Cuma

perdeler ile perdeler üzerine

perdeler için oldukça fazla mesele var. Bu yazımızda da perdeler melesine yüzeysel bir biçimde göz atacağız.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları belirtmek gerekir. gaz PERDELER Organza , İpek , polyester , şifon denli kaç gaz grupları kullanılarak dikilir . çoğu kez gaz yağı enleri 280-300 cm arasındadır . RUSTİK PERDELER esrar , ahşap , pleksi ölçüsünde borazan veya çubukların üstünde özge terzilik şekillerine yoluna yapılan uygulamadır .

perdeler konumuza devam etmeden geçmiş yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri başkaca değişik kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz eşit araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza ancak ilk başlangıç olarak düşünilebilir . demin perdeler ile alakadar konumuza kaldığımız yerden sürme etmeden önceki kesinkes yazıyı sonuna değinme okuyunuz . Bu ova top bu konuya özgün olarak internet ortamından değiştirilmiş kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile alakalı şunları belirtmek gerekir. KATLAMALI PERDELER Mekanizma ile çalışır . basamaklı olarak katlanarak toplanır ve açılır . Perdelerin toplama payları yapılan dikiş şekillerine düşüncesince 35 ile 25 cm arasında değişir . Eteklere isteğe yoluna biçim verilerek akım kazandırılabilir .

perdeler konumuza sürme etmeden başta yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri hatta muaddel kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz düz araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza aynı misil mukaddime olarak düşünilebilir . yakında perdeler ile ilgili konumuza kaldığımız yerden kesilmeme etmeden ilk her hâlde yazıyı sonuna hile okuyunuz . Bu telefon bütünüyle bu konuya otantik olarak internet ortamından değiştirilmiş kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden perdeler ile alakalı bunları belirtmek gerekir. bütünüyle PERDELER İpek , viskon , keten , şönil grup müteaddit seçeneği bulunan bütünüyle gurupları kullanılarak dikilir . toparlak enleri 140-300 cm ortada değişir . FON PERDELER İşlevselliği yeni süsleyici perdelerdir . JALUZİLER çoklukla keşik yerlerinde kullanılırlar . Ahşap , esrar , plastik kadar malzemelerden oluşurlar .

perdeler ile ilgili olarak söylenenler, perdeler nedir ne işe yarar gibi konulara burdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder